PASIR GUDANG : Pada 17 Mei 2022 (Selasa) telah diteruskan sesi pembelajaran bagi kelas Tuisyen Online SPM 2022 Yayasan Pasir Gudang yang meliputi mata pelajaran :

Subjek :Bahasa Inggeris

Hari : setiap hari Selasa

Masa : 8:00 malam sehingga 10:00 malam

Aplikasi : Google Meet

Kelas tuisyen atas talian ini akan diajar oleh guru-guru pendidik yang sangat berpengalaman dalam bidang mata pelajaran masing-masing mengikut mata pelajaran teras yang ditetapkan seperti Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Sejarah dan Matematik.

Jangan melepaskan peluang keemasan untuk menyertai setiap kelas yang dijalankan bagi mendapatkan ilmu dan teknik yang bermanfaat secara percuma daripada guru-guru yang berpengalaman.

Bagi pelajar-pelajar SPM yang belum mendaftar, pendaftaran boleh dilakukan melalui link yang disediakan :

1. Pendaftaran secara atas talian di laman sesawang YPG :

———————————————

Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan, boleh menghubungi nombor yang tertera di bawah :

[ Pejabat ] : 07-2517814
[Penyelia] : Zuhair 017-9024045