PASIR GUDANG : Di saat negara kita mengalami krisis peningkatan kos sara hidup serta dalam proses membaik pulih ekonomi negara, sudah pasti golongan asnaf turut mengalami kesannya. Oleh sebab demikian, Yayasan Pasir Gudang mengambil inisiatif untuk melaksanakan program penyerahan sumbangan Asnaf Yayasan Pasir Gudang.

Anjuran program sebegini bukan sahaja dapat membantu meringankan beban yang dipikul oleh golongan asnaf selama ini, bahkan mampu melahirkan perasaan ambil tahu dan bertanggungjawab dalam membantu mereka yang memerlukan di antara satu sama yang lain.

Majlis penyerahan sumbangan ini yang diadakan di Dewan Terbuka Jalan Gelam, Taman Rinting telah disampaikan oleh Encik Nooraizam bin Rowaji, Ahli Majlis MBPG kepada penerima terpilih yang hadir.