PASIR GUDANG : Sesi pembelajaran secara atas talian pada 18 Mei 2022, Rabu bagi program Tuisyen Online SPM 2022 Yayasan Pasir Gudang telah diteruskan dengan mata pelajaran :

Subjek : Matematik

Hari : setiap hari Rabu

Masa : 8:00 malam sehingga 10:00 malam

Aplikasi : Google Meet

Kelas tuisyen atas talian ini merupakan inisiatif Yayasan Pasir Gudang bagi membantu para-para pelajar terutama yang akan menduduki peperiksaan SPM pada tahun 2023 untuk mendapatkan peningkatan gred markah melalui kelas tambahan secara percuma atas talian bagi mata pelajaran teras seperti Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Sejarah dan Matematik.

Oleh demikian, bagi pelajar-pelajar SPM yang berminat dan belum lagi mendaftar, pendaftaran masih dibuka dan boleh dilakukan melalui link yang disediakan di bawah :

1. Pendaftaran secara atas talian di laman sesawang YPG :

———————————————

Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan, boleh menghubungi nombor yang tertera di bawah :

[ Pejabat ] : 07-2517814
[Penyelia] : Zuhair 017-9024045